Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gir informasjon om hvordan Sandnes internasjonale skole behandler personopplysninger, inkludert data som vises på denne nettsiden. Personvernerklæring oppdatert juni 2022.

Behandling av personopplysninger ved Sandnes International School

Vi bryr oss om personvernet ditt og informasjonen din vil være trygg hos oss. All behandling av personopplysninger skjer i henhold til norsk lov. Når du bruker nettstedet vårt på noen måte, vil Sandnes International School behandle personopplysninger om deg. I det følgende finner du informasjon om personopplysningene vi behandler, hvorfor vi behandler disse opplysningene og dine rettigheter i forbindelse med databehandling.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hvilke typer informasjon samler vi inn?

Vi innhenter og behandler personopplysninger for en rekke ulike formål, avhengig av årsaken til behandlingen og hvordan vi kommer i kontakt med deg.

Hvordan vi bruker informasjonen vi har lagret om deg:

Målrettet innhold og annonsering, og for å måle effekten.

For å svare på henvendelser vi mottar.

Vi behandler navn, telefonnumre, e-postadresser, IP-adresser og eventuelle personopplysninger som kan følge av en forespørsel. Denne behandlingen av personopplysninger utføres på grunnlag av en interesseavveining. Vi anser at slik behandling ofte er nødvendig for at vi skal kunne hjelpe deg med dine henvendelser.

Informasjonen du gir oss om deg selv, vil ha forskjellige formål og forskjellige kilder. Ved hjelp av eksplisitt samtykke, for eksempel ved frivillig levering av informasjon eller ved hjelp av frivillig implisitt samtykke. Informasjonen vil bli samlet inn og brukt separat.

Dersom du gir oss din kontaktinformasjon, vil den bli videresendt til ansvarlig ved Sandnes internasjonale skole. Denne informasjonen kan muligens sendes til en avtalt tredjepart som vil svare på din henvendelse på riktig måte. I slike situasjoner vil tredjeparten være bundet av taushetsplikt. Hvis vi har ytterligere relevant informasjon å gi deg etter at vi har svart på forespørselen din, vil vi kontakte deg ved å bruke kontaktinformasjonen du har oppgitt. Dersom du ikke ønsker at vi skal gjøre dette, kan du gi beskjed til oss på office@sdis.no.

Vi lagrer all informasjon som du sender direkte via e-post, eller på annen måte, slik at vi kan gi deg best mulig service. Vi gjør oppmerksom på at henvendelser som du sender via e-post ikke er kryptert. Av denne grunn ber vi deg om å avstå fra å sende oss konfidensiell, sensitiv eller annen begrenset informasjon enten via e-post eller på annen måte via nettstedet vårt.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler

En informasjonskapsel, også kjent som en informasjonskapsel, er en liten tekstfil som nettstedene du besøker laster ned til og lagrer på datamaskinen din. Informasjonskapsler brukes for å gi besøkende på nettsider tilgang til ulike funksjoner. Informasjonen i en informasjonskapsel kan brukes til å spore din bruk av internett.

I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon (Ekomloven) skal alle besøkende på nettsider som bruker informasjonskapsler varsles om at det brukes informasjonskapsler. De må også ha tilgang til informasjon om hvorfor informasjonskapsler brukes. Besøkende må også gis mulighet til å akseptere bruken av informasjonskapsler. Aksept gis ved hjelp av passende nettleserinnstillinger.

Hvis du ønsker å avvise bruken av informasjonskapsler, kan du endre innstillingene i nettleseren din slik at du enten blokkerer at informasjonskapslene lastes ned automatisk, eller får mulighet til å velge hvilke informasjonskapsler som skal lastes ned, én om gangen. Informasjonskapsler som tidligere er lastet ned til datamaskinen din kan også slettes via nettleseren din.

Slik kan du administrere informasjonskapsler

Hvem behandler informasjonen din

Det er flere selskaper som hjelper til med å behandle personopplysninger. I henhold til personvernlovgivningen er slike selskaper databehandlere og behandler informasjon i henhold til lov.

Følgende selskaper er nøkkelen når du behandler informasjonen din:

Google – anonymisert og aggregert bruksinformasjon for bruk av våre digitale tjenester.
Mottar ikke identifiserbar personlig informasjon.

Apriil AS – for drift av nettsider og underliggende datasystemer.

Google Analytics

Google Analytics er en nettanalysetjeneste levert av Google Inc. (‘Google’). Google Analytics bruker informasjonskapsler for å analysere hvordan brukerne bruker nettstedet. Informasjonen som genereres av en informasjonskapsel når du besøker et gitt nettsted, inkludert IP-adressen din, sendes til Google og lagres på dens servere i USA. Google bruker denne informasjonen til å analysere din bruk av nettstedet, samle rapporter om aktivitet på nettstedet for eieren, og for å tilby andre tjenester knyttet til aktiviteter på nettstedet og internettbruk. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette er påkrevd i henhold til lovgivning, eller i situasjoner der tredjeparter behandler informasjon på vegne av Google. Google vil ikke koble IP-adressen din til annen informasjon som Google kan ha.

Ved å bruke nettsiden vår godtar du å ha informasjonskapsler lagret i nettleseren din. Du kan nekte å samtykke til lagring av informasjonskapsler, men dette kan føre til at nettsidene ikke fungerer som normalt.

Informasjonskapslene er ikke knyttet til deg som enkeltperson. En IP-adresse er definert som personlig informasjon fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en person. I vår Google Analytics vil IP-adresser alltid anonymiseres før informasjonen lagres. Derfor kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere en enkelt bruker.

Vi samler derfor inn uidentifiserbar informasjon om besøkende på ….com for å lage statistikk, slik at vi kan lage en brukervennlig nettside. Vi kan ikke spore informasjonen din tilbake til den enkelte bruker. Alle data er anonymisert og slått sammen, og behandles ikke individuelt. Dersom du ikke ønsker å bidra til statistikken, kan du reservere deg mot dette hos Google:

Reserver mot Google Analytics.

Nettstedet vårt bruker Google Analytics for å analysere besøk på individuelle sider. Vi innhenter informasjon om faktorer som hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, og når sidene er mest besøkt.

Vi behandler også data om hvordan du bruker nettstedet vårt, og disse dataene er kompilert og aggregert ved hjelp av Google Analytics. Vi kan også sette sammen brukerdemografiske og interesserapporter for å få en bedre forståelse av hvem våre brukere er. Basert på disse separate og automatisk genererte rapportene kan vi i … ta beslutninger om hvordan vi kan gi en bedre besøksopplevelse for brukerne av nettsiden vår, både når det gjelder en integrert nettsidestruktur og innholdet på individuelle sider.

… lagrer informasjon om søkeordene som brukerne våre bruker. Hensikten med dette er å forbedre informasjonen vi tilbyr ved å identifisere hvilke søkeord som genererer treff og hvilke søkeresultater som klikkes på. Denne informasjonen lagres i aggregert form i Google Analytics av Google.

Informasjon som genereres av Google Analytics lagres også av Google.

Google Ads

Google Ads sine informasjonskapsler lar oss se om de som klikker på annonsene våre utfører de ønskede handlingene. Vi aktiverer også remarketing, som betyr at vi kan vise visse annonser i Google Displaynettverk basert på oppførselen til besøkende på nettstedet vårt.

Informasjon som genereres av Google Ads lagres av Google.

Sosiale medier

Ved å bruke informasjonskapsler fra Facebook og LinkedIn kan vi bruke remarketing for å nå besøkende med annonser som vises basert på en gitt besøkendes atferd, for eksempel et besøk på en bestemt underside. Vi får også innsikt i demografiske data knyttet til våre nettsidebesøkende basert på relevante sosiale medier og statistikk som er et resultat av nettsidebruk på tvers av økter og påloggede enheter. Informasjonskapsler fra sosiale medier gjør det også mulig for oss å få målinger på annonseresultater. I situasjoner der vi samler inn kontaktinformasjon ved å bruke skjemaer tilgjengelig på Facebook, gir de som fyller ut skjemaene sitt samtykke til å godta vilkårene og betingelsene i denne personvernerklæringen helt frivillig.

All kontaktinformasjon som oppgis på Facebook og LinkedIn, vil bli behandlet på samme måte som den ville blitt gitt via vår egen nettside. Annen informasjon som genereres av Facebook og LinkedIn lagres av Facebook og LinkedIn.

Utlevering av personopplysninger til tredjeparter

Vi utleverer ikke dine personopplysninger til tredjeparter med mindre det er et juridisk grunnlag for å gjøre det. Eksempler kan typisk omfatte en avtale som er inngått med deg, eller en juridisk forpliktelse som krever at vi oppgir informasjonen.

Sandnes International School bruker databehandlingsleverandører for å samle inn, lagre og på annen måte behandle data på våre vegne.

Lagringstid og sletting

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet som dataene først ble innhentet for. Dersom du ønsker at vi skal slette opplysninger om deg, vil vi selvfølgelig rette oss etter dette, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å fortsette å lagre nevnte opplysninger, for eksempel for å overholde regnskapsreglene.

Hvilke rettigheter har du når vi behandler personopplysningene dine?

Du har i henhold til norsk lov rett til å be om å få innsyn og korrigere dine egne personopplysninger, samt å rette eller slette mangelfulle eller uriktige opplysninger.

Du kan også varsle oss hvis du bare ønsker å slutte å motta kommunikasjon fra oss. Vi forbeholder oss retten til å kontakte deg ved å bruke annen kontaktinformasjon for å snakke med deg om hvordan du ønsker at vi skal behandle opplysningene dine i fremtiden, etter behov.

All informasjon gitt til oss gjøres helt frivillig, enten eksplisitt via e-post, eller implisitt via nettstedet vårt, eller ditt samtykke til å akseptere informasjonskapsler.

Du har også rett til å be om begrensninger i behandlingen, til å protestere mot behandling og å be om rett til dataportabilitet. Du kan finne ut mer om dine rettigheter på nettsidene til Datatilsynet (Folk, Datatilsynet ) på www.datatilsynet.no .

For å utøve rettighetene dine, vennligst kontakt vår datakontrollør på privacy@….com . Vi vil svare på din henvendelse så snart som mulig, og innen 30 dager.

Før du kan utøve rettighetene dine hos oss, vil vi be deg bekrefte identiteten din eller gi oss mer informasjon. Vi gjør dette for å sikre at vi bare gir tilgang til dine personopplysninger til deg, og ikke til noen som kan utgi seg for deg.

Du har når som helst rett til å trekke tilbake ditt samtykke til å få dine personopplysninger behandlet av oss. Den enkleste måten å gjøre dette på er å kontakte oss.

Datakontrollør og kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger om vår behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt vår behandlingsansvarlige på office@sdis.no.

Informasjon behandles i henhold til gjeldende lovgivning og formålene du har gitt ditt samtykke til, eksplisitt eller implisitt, eller i samsvar med spesifikke behandlingsmål.

Klager

Dersom du mener at vår behandling av dine personopplysninger ikke er i samsvar med retningslinjene som er angitt her, eller at vi på annen måte har brutt personvernlovgivningen, kan du sende inn en klage til Datatilsynet.

Du finner kontaktinformasjon til Folketilsynet på www.datatilsynet.no .

Endringer

Hvis det gjøres endringer i våre tjenester eller i regelverket for behandling av personopplysninger, kan dette føre til endringer i informasjonen gitt i denne policyen. Hvis vi har kontaktinformasjonen din i vår besittelse, vil vi varsle deg om disse endringene. Ellers vil oppdatert informasjon være lett tilgjengelig på nettsiden vår.

Sist oppdatert 2022.06.01