news image

Introduksjon av Rektor/MYP-koordinator på ungdomsskolen

Mr. Matt Manfredi vil bli med i teamet og ta rollen som rektor for ungdomsskolen/MYP-koordinator fra august 2022.

 

Kjære SDIS læringsfellesskap,

Jeg er veldig glad for å kunngjøre at Mr. Matt Manfredi vil bli med i teamet og ta rollen som Middle School Principal/MYP-koordinator fra august 2022. Han vil fokusere på å vokse og utvikle MYP-programmet ved SDIS.

Opprinnelig fra New York, har Matt vært en lidenskapelig pedagog og innovatør i over tjue år. Han har jobbet internasjonalt siden 2010 i Thailand, Kina og Østerrike. Han har en mastergrad i videregående opplæring samt permanente New York State-sertifiseringer i skoleadministrasjon, samfunnsfag og kroppsøving.

Han ble tildelt anerkjennelse for eksepsjonell undervisning fra Stanford Universitys Teacher Tribute Initiative. Han har også oppnådd et sertifikat i skoleledelse og ledelse fra Harvard University. Dette er et felles program for Harvard Graduate School of Education og Harvard Business School.

Han liker å tilbringe tid med datteren Kayley, partneren Annie og hunden Finn. Han er veldig aktiv, spiller ishockey og golf, han er redningsdykker, snowboarder, seiler og privatpilot.

Matt har omfattende kunnskap om IB-programmene og er for tiden rektor for videregående skole ved Danube International School Vienna, en IB World School.

Bli med å ønske Matt velkommen til SDIS og Norge.

Med vennlig hilsen,

Yuwei Fei

Rektor