news image

Gode nyheter! SDIS vil tilby SFO for elever i klasse 1-4!

 

Kjære foreldre og foresatte,

Vi er glade for å kunngjøre at Sandnes International School vil tilby SFO (Skolefritidsordning) fra august 2023. SFO er en norsk skolefritidsordning som gir barn et trygt og stimulerende miljø der de kan delta i ulike aktiviteter utenfor ordinær skoletid.

På Sandnes International School mener vi at læring og vekst ikke bør være begrenset til klasserommet. Derfor har vi bestemt oss for å tilby SFO for å gi elevene våre en mulighet til å delta i forskjellige fritidsaktiviteter som utfyller deres akademiske utdanning.

SFO-programmet vårt tilbyr en rekke aktiviteter, blant annet kunst og håndverk, sport, musikk og utelek. Vårt team av erfarne lærere og omsorgspersoner vil sørge for at barnet ditt får den nødvendige støtten og veiledningen for å delta i disse aktivitetene og utvikle sine sosiale og emosjonelle ferdigheter.

SFO-programmet vil være tilgjengelig for alle elever som er registrert på skolen vår, fra 1. til 4. klasse. Programmet starter umiddelbart etter den vanlige skoledagen og varer til kl. 16.30. Foreldre kan velge å melde barna sine inn i SFO-programmet på daglig eller ukentlig basis, avhengig av deres behov.

Vi tror at innføringen av SFO vil være et verdifullt tilskudd til skolesamfunnet vårt og vil hjelpe oss med å fortsette å tilby den høyeste kvaliteten på utdanning og omsorg til elevene våre. Hvis du har spørsmål eller ønsker å melde barnet ditt inn i SFO-programmet, ikke nøl med å kontakte oss på +47 51 20 15 75 eller office@sdis.no.

Vi ser frem til å ønske barnet ditt velkommen til SFO-programmet på Sandnes International School.